اکثریت قریب به اتفاق باتری های خودرو بخشی از گروه باتری های سرب- اسیدی هستند که در رده SLI قرار می گیرند. SLI مخفف “start – lightingignition” است که به دستگاه مسئول درون وسیله نقلیه اشاره دارد؛ به عبارت دیگر، نه تنها استارتر موتور خودرو را قدرت می دهد، بلکه باعث افزایش قدرت سیستم های احتراق و روشنایی نیز می شود.
فروش باطری در سایت الو باتری، جهت مشاهده قیمت باطری ماشین لیفان X60 کلیک کنید.
باتریهای SLI شش سلول گالوانیزه را تشکیل می دهند، برای جزئیات بیشتر نمودار آناتومی جزئیات باتری ماشین را مشاهده کنید. هر سلول 2.1 ولت نیروی الکترومغناطیسی را فراهم می کند که در هنگام ترکیب، باعث تولید باتری 12.6 ولت SLI می شود (معمولا به عنوان 12 ولت تبلیغ می شود). هر یک از این باتری های 12 ولت برای سال ها قادر به حفظ سیستم های خودرو می باشند، هر چند وسایل دیزلی بزرگتر ممکن است دو بار از آن ها استفاده کنند.
هر سلول گالوانیزه شامل یک سری از پلیت های دی اکسید سرب و سرب است که در یک محلول الکترولیتی که ترکیبی از اسید سولفوریک (35 درصد) و آب (65 درصد) است، غوطه ور می شوند. این حمام اسیدی واکنشی را با پلیت دی اکسید سرب (الکترودهای مثبت) ایجاد می کند که باعث تولید یون ها و سولفات سرب می شود. این یون های سولفوریک سپس با پلیت های سرب مجاور (الکترود منفی) واکنش می دهند تا یون های هیدروژن و سولفات سرب را تولید کنند. این واکنش شیمیایی به نوبه خود باعث تولید الکترون هایی می شود که از طریق پایانه های رسانا به عنوان منبع الکتریسیته مورد استفاده قرار می گیرند.
فروش باطری در سایت الو باتری، جهت مشاهده قیمت باطری ماشین مزدا 323 کلیک کنید.
این واکنش دائمی نبوده و در زمانی که باتری دوباره شارژ می شود، سولفات سرب را به دی اکسید سرب و سرب تبدیل می نماید. با گذشت زمان، کارایی باتری کاهش خواهد یافت و بیشترین کار بهینه آن برای حدود چهار سال می باشد.