سیستم مدیریت باتری خودرو یا BMS بخش مهمی از سیستم باتری در خودروهای الکتریکی است که به عنوان رابط میان باطری و خودرو، می باشد.
هدف این زیرسیستم، مدیریت مصرف انرژی به جهت تامین توان مورد نیاز موتور محرک الکتریکی با در نظر گرفتن قیدهای تضمین ایمنی، قابلیت اطمینان و بهبود عملکرد باتری می باشد. برای دستیابی به این هدف، مانیتور
کردن شرایط فیزیکی سلول ها، محدودسازی جریان شارژ و یکنواختی در بکارگیری مجموعه سلول ها از وظایف BMS می باشد. به عنوان یک محصول الکتروشیمیایی، باتری تحت شرایط گوناگون و در محیط های مختلف رفتار متفاوتی از خود نشان می دهد.
فروش باتری در سایت الو باتری، جهت مشاهده قیمت باتری و خرید آنلاین پژو باتری آردی RD کلیک کنید.
این پیچیدگی رفتاری منجر به عدم اطمینان از عملکرد باتری می شود. فاکتورهای تاثیرگذار در باتری ها که در تعیین استراتژی های کنترلی در BMS نقش ایفا می کنند عبارت اند از:
1 .دستیابی به اطلاعات
2 .ایجاد ایمنی
3 .توانایی تخمین و بیان پارامترهای باتری
4 .توانایی کنترل شارژ و تخلیه شارژ
5 .یکنواختی در بکارگیری مجموعه سلول ها
6 .مدیریت دما
7 .ارسال اطلاعات پارامترهای باتری به رابط کاربری
8 .ارتباط با همه ی اجزاء باتری
9 .عمر طولانی باتری
فروش باتری در سایت الو باتری، جهت مشاهده قیمت باتری و خرید آنلاین باتری پژو 504 کلیک کنید.
یک باتری خودرو برای تولید انرژی به صورت طولانی مدت و توان جریان دهی مداوم برای موتور الکتریکی طراحی می شود. پس نیاز به تعداد سلول زیاد در مجموعه سیستم باطری برای یک خودرو ایده آل محسوس است. در این مقوله، به دلیل تعداد بسیار زیاد سلول ها در EV و HEV ها استراتژی های مورد استفاده در BMS ها بسیار پیچیده اند و دانش رسیدن به روش های بهینه کنترلی در این سیستم به سرعت در حال تکامل می باشد.