همانطور که در مقاله قبل دیدیم، سه عاملی که باعث استارت نخوردن خودرو می شوند، استارت و باتری، سوخت رسانی و احتراق می باشد، در قسمت اول مقاله ما درباره عوامل مربوط به استارت و باتری توضیح دادیم، در این مقاله به عوامل مرتبط با سوخت رسانی می پردازیم.جهت مشاهده قیمت باطری ماشین 55 آمپر کلیک کنید.
عوامل مربوط به سوخت رسانی
1. اگر سوخت خودرو تمام شده است، سوخت گیری کنید.
اگر خودروی شما سوخت کمی دارد، سوخت آن را پر کنید. می توانید از ظرفی برای انتقال سوخت به خودروی خود استفاده کنید. مراقب باشید بنزین روی خودتان نریزد.
2. دنبال نشانه ها باشید.
اگر با وجود قدرت زیاد روی گاز، دور موتور کاهش یابد، نشان دهنده یک مشکل سوخت رسانی است. همچنین ممکن است دور موتور افزایش یابد ولی قدرت به چرخ ها منتقل نشود، که این نشان دهنده ی یک مشکل انتقال است.
فروش باتری در سایت الو باتری، جهت مشاهده قیمت باتری و خرید آنلاین باطری ماشین برلیانس کلیک کنید.
3. دقت کنید که آیا خودرو بعد از چند دقیقه دوباره شروع به کار خواهد کرد.
اگر موتور هنگام رانندگی خاموش شود سعی کنید آن را چند دقیقه بگذارید و دوباره تلاش کنید. اگر موتور بعد از 20 دقیقه یا بیشتر استارت خورد، می تواند به علت یک فیلتر سوختی مسدود شده باشد. این امر می تواند به علت ایجاد رسوب در یک فیلتر سوخت ایجاد شود و عبور سوخت به موتور را مسدود کند. هنگامی که یک فیلتر برای چند دقیقه کار نکند، رسوب ممکن است حل شود، که این باعث می شود که سوخت یک بار دیگر عبور کند و خودرو روشن شود.
4. فیلتر سوخت خود را تعویض کنید.
خودروی شما ممکن است سوخت نگیرد زیرا فیلتر سوخت کاملا مسدود شده است. فیلتر سوخت خود را با قرار دادن آن در زیر خودرو و قطع کردن خطوط سوخت در داخل و خارج از آن تعویض کنید.
5. پمپ سوخت خود را تست کنید.
چند روش وجود دارد که می توانید پمپ سوخت خود را تست کنید تا ببینید که آیا آن درست کار می کند. اطمینان حاصل کنید که جریان الکتریکی دریافت می کنید، سپس شما می توانید یک آزمایش جریان انجام دهید تا حجم سوخت ارسال شده به موتور را بررسی کنید. اگر پمپ سوخت به درستی کار نکند، باید تعویض شود. برای تعویض پمپ سوخت به دفترچه ی راهنمای خودروی خود مراجعه کنید.