طبق نوشته ی سایت فایندر، بسیاری از افراد هنگام خرید خودرو به دانستن این نکته که خودروی آنها دیفرانسیل جلو است یا عقب، اهمیتی نمی دهند، بلکه به مرور زمان متوجه این موضوع می شوند که کدام نوع خودرو برای آن ها مناسب است. در خودرو های دیفرانسیل جلو، تمام عوامل حرکت مثل موتور، جعبه دنده، دیفرانسیل و چرخ ها در جلو قرار دارند. در خودروهای دیفرانسیل عقب، نیرو به وسیله ی محور انتقال نیرو یا میل گاردان به دیفرانسیل چرخ های عقب انتقال می یابد. فروش باتری در سایت الو باتری، جهت مشاهده قیمت باتری و خرید آنلاین باتری پژو 301 کلیک کنید.
مزایای دیفرانسیل عقب
یکی از مزیت های خودرو های دیفرانسیل عقب، شتاب بهتر، هلدینگ و توزیع بهتر وزن است. شتاب بهتر در این خودرو ها به دلیل انتقال وزن به چرخ های عقب در هنگام حرکت، سبب چسبندگی بیشتر تایرها به زمین و کشش بیشتر تایرها می شود. جهت مشاهده قیمت باتری های 74 آمپر کلیک کنید.
خودروهای دیفرانسیل عقب، در قسمت جلوی خود دارای پیچیدگی کمی هستند به همین دلیل دارای فرمان پذیری زیادی هستند و می توانند در محیط کوچک تری نیز دور بزند. تقسیم شدن وزن بصورت متعادل در بین چرخ ها، باعث شده است که چرخ ها بصورت ناگهانی قفل نشوند، با نصب ترمز بر روی چرخ های عقب، می توان، سیستم ترمز را بصورت شایانی بهبود بخشید. سیستم دیفرانسل عقب، برای خودرو های حمل بار بسیار مناسب است زیرا محور اصلی حرکت در عقب خودرو قراردارد و قسمت عمده ی بار در این خودروها در عقب قرار دارد. همین طور در خودروهای حمل بار، کنترل خودرو بسیار راحت تر خواهد بود. به دلیل تقسیم وزن بر روی چرخ ها استهلاک پذیری تایرها کاهش می یابد.
معایب خودروهای دیفرانسیل عقب
یکی از معایب مهم خودروهای دیفرانسیل عقب، وزن بطور مساوی در عقب و جلوی خودرو تقسیم شده است، که این باعث پدیده ی بکسوات شدید و پیش فرمانی در چرخش های سریع می شود. برای کنترل این اتفاق در خودروهای دیفرانسیل عقب، می توان از سیستم کنترل کشش استفاده کرد. وضعیت بکسوات در زمین های لغزنده و خارج شدن انتهای خودرو در مسیرهای خیس و یخ زده بسیار اتفاق می افتد.
وجود میل گاردان در خودروهای محور عقب، باعث کاهش فضای داخل کابین می شود، همین طور این روش از انتقال نیرو، باعث بالا رفتن قیمت اولیه ی خودرو و تلف شدن 2 درصد انرژی بیشتر نسبت به خودروهای دیفرانسیل جلو می شود.
در خودروهای محور عقب، بخاطر وجود قطعات اضافی برای انتقال نیرو، وزن خودرو افزایش می یابد که همین قطعات نیز نیاز به مراقبت و تعمیر دارند، تا به مرور زمان دچار مشکل در حرکت خودرو نشوند.