در فصل زمستان به دلیل حاکم بودن آب و هوای سرد و برفی، باید برای رانندگی ایمن در این شرایط آماده شد. رعایت اصول ایمنی می تواند به میزان زیادی حوادث رانندگی را کاهش دهد. به همراه داشتن زنجیر چرخ و یا استفاده از ضدیخ برای رانندگی ایمن مهم است، ولی چون تایرهای خودرو بیشترین تماس را با زمین برفی و یخ زده دارند، مهم ترین کار برای رانندگی ایمن در شرایط برفی، استفاده از تایرهای مناسب با این نوع آب و هوا است. بسیاری از افراد فکر می کنند که می توانند برای رانندگی در شرایط برفی، از لاستیک های تمام فصل استفاده کنند ولی باید گفت این طرز فکر اشتباه است و می تواند خطراتی را به دنبال داشته باشد. جهت مشاهده قیمت باتری تویوتا پریوس کلیک کنید.
تفاوت تایر های زمستانی با تایر های تمام فصل
تفاوت بین عاج های این تایرها
فاصله ی بین عاج های تایرهای زمستانی با سایر تایرها متفاوت است، فاصله ی بین عاج ها در تایرهای زمستانی باعث می شود که این تایرها راحت تر بتوانند از میان برف ها حرکت کنند.
چسبندگی بیشتر
تایرهای زمستانی دارای میخ هایی هستند که چسبندگی آنها را زیاد می کند.
جنس رویه تایرهای زمستانی
رویه ی تایرهای زمستانی به دلیل استفاده از موادی نظیر سیلیکون و لاستیک طبیعی، نرم تر از دیگر لاستیک ها هستند. این نرم بودن باعث افزایش چسبندگی بیشتر لاستیک به سطح جاده های برفی و یخ زده می شود.
خلل و فرج سطح لاستیک یا sipe
میزان خلل و فرج لاستیک های زمستانی بیشتر از سایر لاستیک ها است.sipe ها وظیفه ایجاد اصطکاک، برای چسبندگی بیشتر لاستیک ها به کف جاده و یا به عبارت بهتر وظیفه ی چنگ زدن به کف جاده را بر عهده دارند. این فرورفتگی ها با عاج لاستیک متفاوت هستند.
الو باتری متخصص باتری ماشین های ایرانی و خارجی جهت مشاهده قیمت باتری تویوتا راوفور کلیک کنید.
معایب لاستیک های زمستانی
هزینه ی بالا
قیمت این نوع لاستیک به خاطر مواد بکار رفته در ساختار لاستیک، نسبت به دیگر لاستیک ها بالاتر است.
کاهش قابلیت حرکت
لاستیک های زمستانی به دلیل اصطکاک زیاد، سبب کاهش شتاب خودرو در زمان حرکت و سرعت خودرو می شود.
افزایش مصرف سوخت
تایرهای زمستانی بخاطر اصطکاک زیاد، شتاب خودرو را کاهش می دهند. به همین دلیل باعث افزایش مصرف سوخت می شوند.
استهلاک زیاد
تایرهای زمستانی به دلیل نرم بودن و استفاده از مواد متفاوت در ساختار خود، در اثر اصطکاک با مسیر جاده بیشتر خودرو می شوند.